Проектиране на еднофамилни жилищни сгради – къщи

Проектиране на еднофамилни жилищни сгради - къщи

Архитектурно студио Молив предоставя услуга по изготвяне на проект на еднофамилни жилищни сгради. Ще превърнем мечтаната от вас еднофамилна къща в реалност: едноетажна или двуетажна, с веранда или басейн, каквато вие решите. Проектираме модерни къщи, като в работния процес включваме изготвяне на подробни чертежи /планове, разрези и фасади/, триизмерна визуализация и всичко необходимо.

Разбира се, извършваме консултация за технически документи и детайли по време на строителството. Ние предлагаме и пълен инженеринг, което е гаранция за изпълнението и на най-малките дейтали по сградата. Работим във Варна и Плевен и гарантираме за високото качество на работата ни.

Свържи се с нас

Какво включва проектирането на една къща?

За да стартира процесът по изработването на проекта на къщата на мечтите Ви, трябва да сте наясно със сумата, която можете да отделите за нейното реализиране или поне да определите ценови диапазон на финансовите си възможности. С определения вече бюджет, ние ще можем да ви ориентираме във възможната големина и визия на сградата спрямо вашите желания и вкус. Така изработен проектът ще е готов за лесна реализация впоследствие.

За да стигнем до крайната си цел: функционална къща с красива фасада, отговаряща на нормативната уредба, има три фази. Първата стъпка е идейният проект. Ние предлагаме три варианта. От тях се избира този проект за къща, който Ви пасва най-добре и покрива максимален брой изисквания. Следва разработката му до технически проект. Този проект е достатъчен, за да получите разрешение за строеж и да сбъднете вашата мечтана уютна къща.

Третата стъпка е изработване на работен проект /изработва се по желание на клиента/. В него са включени детайли и изисквания към изпълнението на сградата. Той гарантира съвършения резултат за завършване на бленувания дом.

Можем да сбъднем и най-смелите мечти в изработката на проекти за къщи. Работим на конкурентни цени и поемаме дори най-сложните задачи /терени с голяма денивелация/. Стремим се да даваме креативни идеи при изпълнението и строителството на едноетажни къщи, за да можете час по-скоро да се нанесете в новия Ви и функционален дом.

Изпълнени проекти за еднофамилни къщи

Как да се свържете с нас?

Ако имате допълнителни запитвания можете да ги направите използвайки формата за контакт, която ще намерите тук в сайта ни, както и да позвъните на телефоните за връзка. Ще се радваме да Ви бъдем полезни, и ще оправдаем вашия интерес, така че да останете напълно доволни.

0886 522 836

Други проектантски услуги

Moliv Architect