Проектиране на многофамилни жилищни сгради

Проектиране на многофамилни жилищни сгради

Ние, архитектите от Архитектурно студио Молив, ще ви предложим модерни жилищни комплекси и кооперации с функционално разпределение на апартаментите, както и пълно изготвяне на чертежи /планове, разрези, фасади и детайли/, консултации за строителните работи, подготовка на документи и всичко най-важно. Стремим се да сме източник на свежи идеи в съчетание с модерна визия.

Свържи се с нас

Какво е важно при проектирането на една жилищна кооперация?

Съвременните градове са наситени с безброй многофамилни многоетажни жилищни сгради, натрапващи се с ярката си визия. За нас, като архитекти е важно да създаваме семпли и удобни за обитаване градски жилища. При този вид сгради се водим от мотото: „Визията следва функцията“.

Проектът на всеки жилищен блок изработен от нас започва със задълбочен анализ на възможностите на имота – височина на сградата. Съобразявайки се със законовата уредба и нормите относно ослънчаването и отстоянията между сградите, ние изработваме три варианта на планове: разпределение на апартаментите по етажите.

Взимаме под внимание желанието на клиента за броя и видовете на апартаментите: едностайни, двустайни, тристайни, многостайни апартаменти или мезонети. Стремим се към постигане на минимална квадратура общи части като стълбище, асансьори и коридори. Педантични сме към детайла и действаме гъвкаво, без да се бавим излишно.

Как и къде да ни намерите?

Офисите ни са на разположение във Варна и Плевен, като поемаме ангажименти по проектиране на многофамилни жилищни сгради в цялата страна. Вие можете да се свържете с нас, като ни се обадите на телефона за връзка, който ще откриете тук в сайта, както и ако пишете на имейл адреса ни за кореспонденция. Разбира се, отзивчивият ни персонал, ще се погрижи за Вас бързо и качествено, за да можем да стартираме съвместната си работа, непосредствено след комуникацията ни.

Други проектантски услуги

Moliv Architect