Проектиране на обществени сгради

Проект обществена сграда

Архитектурно бюро Молив предлага на клиентите си, не само проекти за едноетажни жилищни сгради – къщи, но и изготвяне на проекти за сгради с обществено предназначение като офиси, бизнес, административни и корпоративни сгради, хотели, къщи за гости и ваканционни комплекси.

За да сте сигурни в успешно изготвените чертежи /планове, разрези, фасади и детайли/, предлагаме 3D визуализация на всеки проект с много снимки. Визията и фасадното оформление на този вид сгради са ключови за утвърждаването им в градската среда.

Свържи се с нас

Защо да изберете нас за проектиране на обществени сгради?

При проектиране на обществени сгради е необходимо да се вложи много мисъл и идеи. Следваме иновациите за този тип проекти, защото искаме да Ви предложим визия и функционалност в комбинация, която ще харесате, и ще одобрите. Разбира се, за нас е важно да комуникираме с клиента, и да се съобразяваме с неговите хрумвания, корекции и допълнения. На разположение сме да коментираме и правим подобрения по всеки от предложените варианти на проекти.

Молив архитекти развиват модерните подходи при осъществяване на проекти на модерни бизнес центрове, офис помещения и администрации. Архитектурното проектиране е нашата стихия и искаме да бъдем максимално полезни, като реализираме вашите идеи и виждания в чертежи и Ви консултираме не само за документите, които трябва да притежавате, но и за детайлите по изпълнение на строителството и довършителните работи. Предлагаме пълен пакет от услуги, за да угодим и на най-взискателните и претенциозни клиенти.

Изпълнени проекти за обществени сгради

Как да ни намерите, за да направите поръчка?

В сайта ни има меню контакти, в което ще видите телефонен номер за връзка, както и имейл адрес, на който да отправите въпросите си. Отговаряме бързо и точно, защото искаме да Ви привлечем. Стараем се да се издигнем на най-високо равнище в архитектурното проектиране на обществени сгради и до този момент успяваме да спечелим симпатиите Ви предлагайки отличен продукт на разумна цена. А сега, нека спрем дотук, и ще очакваме да се свържете с нас.

0886 522 836

Други проектантски услуги

Moliv Architect