Проектиране на производствени сгради

Проектиране на производствени сгради

Промишлената индустрия има нужда от качествени архитектурни проектанти, които да отговорят на иновациите в бранша. В практиката сме се сблъсквали с различни типове промишлени сгради, като производствени и складови бази, халета, автокомплекси, автосервизи, животновъдни ферми и т.н.

При този тип сгради е важно съобразяването с технологичните изисквания на клиентите. Разбира се, предлагаме индивидуални подходи за всеки клиент.

Свържи се с нас

Какво включва проектирането на производствените сгради?

Промишлената сграда съществува, за да трупа дивиденти. В този ред на мисли нейният проект, трябва да е съобразен с всички изисквания и стандартни, които съществуват към днешна дата. Първата стъпка при такива обекти е изготвянето на ген-план на съответния имот. В него се решават комуникационните връзки на сградата и адекватното й функциониране.

Планове, чертежи, скици, идейни проекти, 3D визуализация и оформяне на документация, са само малка част от работата по създаване на проект за промишлена сграда и неговото реализиране във възможно най-кратки срокове. При проектирането на сградата се стремим да удовлетворим всички изисквания на клиента, като постигнем естетически издържана визия. Изпипваме и най-малкия детайл, за да получите съвременен вид на производствената си база.

Как да се свържете с нас?

Ако желаете да заявите проект на промишлена сграда, можете да се свържете с нашите консултанти по телефон или имейл адрес. Опциите за контакт с Архитектурно студио Молив се намират тук в уебсайта ни, така че се намираме буквално на един клик разстояние от вас.

Други проектантски услуги

Moliv Architect